PARTNERI

Cilj korporacije je visoko zadovoljstvo klijenata u lančanom procesu proizvodnje životinja. Svakom klijentu na raspolaganju stoji koncept ishrane koji će poštovati konkretnu situaciju na farmi i pružiti mu inovativne i visokokvalitetne proizvode za bezbedno i ekonomično gajenje životinja. Uska povezanost karakterističnosti uspeha, sopstvene tehnologije proizvodnje i saveti prilikom proizvodnje su osnova strategije korporacije.

Prijatelj kompanije AGRANO DOO , firma “Pantelić” d.o.o. iz Kraljeva jedan je od primera uspešne i ugledne porodične firme, koja je svoj razvoj bazirala sa osloncem na kvalitet i odgovoran odnos prema svim svojim saradnicima na tržištu. Svoj rad “Pantelić” d.o.o. započinje krajem ’80-ih godina, a u godinama koje su dolazile tradicija i postignut kvalitet, nadograđeni su modernom tehnologijom i savremenim trendovima u ishrani domaćih životinja.

Pored proizvodnje hrane za životinje Pantelić d.o.o. od 2011. godine širi svoju delatnost na tov brojlera. Nakon investiranja u staru fabriku stočne hrane u Ratini, kompanija Pantelić danas ima najmodernije pogone, sa automatizacijom proizvodnje i implementiranim svim standardima koje zahteva današnje tržište.

Kontaktirajte nas

Lokacija

Šekspirova 12
21000 Novi Sad, Srbija

Društvene mreže

 

Pošalji poruku