O nama

Cilj kompanije je postizanje najvišeg nivoa zadovoljstva kupaca u lancu proizvodnje životinja. Svaki kupac treba da ima koncept hranjenja koji uzima u obzir njegove individualne okolnosti na farmi i omogućava mu efikasno, održivo i ekonomično vođenje farmeBliska integracija između sopstvenih istraživačkih centara, sopstvene proizvodne tehnologije i konsultantske usluge vezanih za proizvode, čine temelj naše korporativne strategije.

SCHAUMANN – koncept uspeha u štali

Stalni dijalog između istraživanja i prakse” bio je vodeći princip koji je motivisao SCHAUMANN da osnuje sopstveni istraživački centar ISF GmbH. Objekti istraživačkog centra omogućavaju samostalan rad u laboratoriji i na oglednim farmama. Rezultat toga su proizvodi prilagođeni u potpunosti potrebama poljoprivrednika u praksi i koji uključuju najnovija saznanja naučnih istraživanja.

SCHAUMANN – istorijat

Godine 1938. H. Vilhelm Schaumann pronalazi način izvlačenja koncentrata vitamina iz ulja jetre bakalara i ribljeg ulja za upotrebu u poljoprivrediU to vreme farmerima je nedostajala kvalitetna stočna hrana za životinje,a nusproizvodi od ribe bili su u izobilju. Mladi preduzetnik bio je uspešan.
U narednim decenijama kompanija se može osvrnuti na izuzetne prekretnice u svom razvoju.

Osnivanjem prve kompanije 1938. godine, H. Vilhelm Schaumann postavio je kamen temeljac za međunarodnu grupu, čije su kompanije kasnije konsolidovane pod krovom kompanije Huelsenberg Holding GmbH & Co. KG.
Danas je SCHAUMANN 
snažan brend u mreži kompanija specijalizovanih za različite aspekte poljoprivrednog sektora.

Proizvoda

Zaposlenih

godine postojanja

Sigurna proizvodnja prilagođena potrebama kupaca

Sa sopstvenim proizvodnim pogonima na različitim lokacijama u Evropi, kompanija je u mogućnosti da osigura visok kvalitet i fleksibilnu proizvodnju u skladu sa potrebama kupaca. Široka paleta proizvoda, proizvodi se u modernim, efikasnim pogonima  i podleže strogim standardima upravljanja kvalitetom.

Vrhunski savet stručnjaka

Svaka farma je jedinstvena. Prepoznavanje vaših individualnih zahteva i njihovo prilagođavanje pristupima hranjenja SCHAUMANN koncepta je jedan od glavnih zadataka naših zaposlenih.
Prodaju
 SCHAUMANN proizvoda vrše isključivo naši zaposleni i partneri koji poseduju stručno i precizno znanje o konceptu hranjenja. Saveti o efikasnoj upotrebi proizvoda i priprema receptura deo su opsega usluga. Za kupce sa posebnim zahtevima nudimo usluge stručnog konsaltinga i vođenja farme.

SCHAUMANN – jak brend u jakoj grupi

Danas je SCHAUMANN snažan brend u mreži kompanija specijalizovanih za različite aspekte poljoprivrednog sektora.

Kontaktirajte nas

Lokacija

Šekspirova 12
21000 Novi Sad, Srbija

Društvene mreže

 

Pošalji poruku