SCHAUMALAC koncept-moderna ishrana krmača 

Schaumalac ZT 45 PLUS mineralno vitaminska smeša za suprasne krmače

Schaumalac ZL 65 CV PLUS mineralno vitaminska smeša za krmače u laktaciji

Nova genetika najčešće donosi sve više prasadi, ali sve manje težine na rođenju i odbiću, kao i povećanu smrtnost i raslojenost legla. Veliki broj majki ne uspeva da proizvede dovoljnu količinu kvalitetnog mleka za prasad, same se preterano iscrpljuju i neretko prerano izbacuju iz proizvodnje. SCHAUMALAC koncept za majke ciljano utiče na rešavanje ovih problema.

SCHAUMALAC koncept namenjen majkama doprinosi maksimalnoj proizvodnji mleka za maksimalan rast prasadi i stvara plodne i dugotrajne majke sa čvrstom konstitucijom.

Karakteristike:

  • Sadrži sve esencijalne elemente u tragovima kao i vitamine, precizno izbalansirane prema potrebama krmača u suprasnosti i laktaciji.
  • Probiotik BONVITAL osigurava balansiranu crevnu floru, optimizuje konverziju hrane i poboljšava imunitet.
  • AMINOTRACE organski vezani mikroelementi u tragovima (Gvožđe, Mangan) sa izuzetnom usvojivošću i povrh toga još usvojivijim.
  • AMINOTRACE bakarom i cinkom – Blizinatom, patentom kompanije SCHAUMANN, za odličan imunitet, brz prirast i minimalnu konverziju hrane.
  • CERAVITAL najnoviji rezultat SCHAUMANN istraživanja je proteinom bogato hranivo iz proizvodnje enzima sa definisanim kulturama. Ima prebiotičko dejstvo, stabilizuje crevnu floru, povećava svarljivost hraniva, posebno NSP frakcija.
  • SCHAUMANN AKTIPHOS kompleks aktivnih supstanci, osigurava visoko efikasnu usvojivost hranljivih materija, što dovodi do većih težina prasadi, smanjenog broja avitalnih prasadi, kao i većeg broja živorođene prasadi.

 

Obratite nam se za više informacija